Loading...

Tak Sayang Anak Ke?

SABAN hari, kita disajikan pelbagai video tular di media sosial terutamanya kes dera dan kecuaian melibatkan kanak-kanak.

'Kerusi Terbang' Di Lobi Hotel

AKSI sekumpulan lelaki dewasa yang bergaduh sehingga merosakkan peralatan lain termasuk membaling kerusi di lobi sebuah hotel di Singapura menjadi tular di laman sosial.

'Penyapu Ibu' Leraikan Pergaduhan

'THE power of emak-emak' adalah satu ungkapan gurauan yang digunakan di Indonesia terhadap sebuah video tular, menunjukkan bagaimana kuasa seorang ibu atau wanita berumur dapat menyelesaikan...

Amukan Si Samseng Kayu Di Cheras

SELEPAS insiden steering lock, kini tular mengenai seorang lelaki yang menggertak seorang anggota penguatkuasa Dewan Bandaraya Kuala Lumpur menggunakan sebatang kayu selepas tidak berpuas hati...

Berani Langgar Kereta Polis!

POLIS menahan enam lelaki kerana terbabit dalam pergaduhan yang dipercayai berpunca daripada kemalangan di Lebuhraya Damansara-Puchong (LDP) pada Ahad.

Baling Telefon Nak Lepas Geram

PERTENGKARAN diantara dua lelaki ini menarik perhatian ramai selepas aksi mereka bergaduh di tempat awam itu dirakam dan dimuatnaik ke laman sosial. Kejadian berlaku di Jurong West St 41, Singapura.

Pengasuh Dari Neraka!

TINDAKAN seorang pengasuh kejam yang mendera anak majikannya terbongkar selepas kegiatannya itu dirakam kamera litar tertutup yang dipasang bapa mangsa.

'Toyol' Muncul Dalam Masjid

AKSI berani seorang lelaki mencuri beg tangan jemaah wanita ketika mereka sedang khusyuk melakukan solat subuh mengundang kecaman netizen selepas video terbabit tular di laman sosial.

Berani Dia Rembat Senapang Polis

SEORANG remaja berusia 16 tahun yang dirakamkan dalam video kerana menggeledah kereta polis dan mencuri pelbagai alatan termasuk senapang akhirnya menyerah diri kepada polis. Suspek, Christopher...

Dadah Punya Pasal!

SUASANA di sekitar Pasar Tani Sungai Petani, Kedah pagi Khamis kecoh seketika selepas seorang lelaki bertindak memukul isterinya apabila wanita berkenaan enggan memberikannya wang untuk membeli dadah.